Művek tárgyszó szerint "Gasztronómia"

Vissza
Export [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Válasszon: R | S
Találatok száma: 2.

R

Rudolfné Katona Mária (2011) Fogyasztói magatartás a magyar melegkonyhás vendéglátóhelyeken - egy kérdőíves felmérés eredményei. In: Tudományos Évkönyv 2010: Merre tovább? Gazdaság és társadalom, realitás és esély. Budapesti Gazdasági Főiskola, Budapest, pp. 408-430.

S

Sándor Dénes (2008) Tájjellegű ételek megjelenésének elemzése a dél-dunántúli turisztikai régió ételválasztékában. In: Tudományos Évkönyv 2007: Reformok útján. Budapesti Gazdasági Főiskola, Budapest, pp. 194-208.

A lista elkészítésének dátuma 2017. október 21. 14:06:57 CEST.