Művek tudományterület szerint "agrártudományok > élelmiszertudományok"

Vissza
Export [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Válasszon: E | S
Találatok száma ezen a szinten: 3.

E

Erdélyi Éva és Turcsán Arion és Werners Saskia (2013) Éghajlatváltozás, és alkalmazkodási stratégiák keresése a szőlőtermesztésben : egy új módszer bemutatása : adaptációs "turning point" - hogy is nevezzelek? In: Multidiszciplináris kihívások - sokszínű válaszok : a BGF KVIK KÖT tanulmánykötete. Budapesti Gazdasági Főiskola Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar, Budapest, pp. 94-101. ISBN 9789637159510

S

Sándor Dénes (2012) Magyarország gasztronómiai földrajzának útkeresése. In: Tudományos Évkönyv 2011: Útkeresés és növekedés. Budapesti Gazdasági Főiskola, Budapest, pp. 319-331.

Sándor Dénes (2008) Tájjellegű ételek megjelenésének elemzése a dél-dunántúli turisztikai régió ételválasztékában. In: Tudományos Évkönyv 2007: Reformok útján. Budapesti Gazdasági Főiskola, Budapest, pp. 194-208.

A lista elkészítésének dátuma 2018. február 23. 12:38:21 CET.